Diensten | Bouwpunt Ottevaere

Bouwmaterialen

De kwaliteit van de geleverde materialen plaatsen wij centraal. Bij ons vind je dan ook de meest gerenommeerde fabrikanten van bouwmaterialen terug. Bovendien zorgen wij voor een permanente opleiding van ons personeel. Ons volledig team moet er immers voor zorgen dat wij je binnenkort tot één van de vaste, tevreden klanten mogen rekenen.

Toonzaal & Tuinpark

Je vindt zeker wat je zoekt in onze grote toonzaal en tuinpark met tal van tegels, klinkers, gevelstenen, pannen, grindsoorten,... Onze medewerkers staan je dan ook met veel plezier van dienst met professioneel advies, want de keuze van je bouwmaterialen is een belangrijke stap, waar er niet te licht mag worden overgegaan. Spring dus gerust eens binnen en bewonder de laatste trends op het vlak van bouwen en renoveren!

Dispatching (logistiek)

Door ons uitgebreid vrachtwagenpark met ervaren chauffeurs kan je er zeker van zijn dat de goederen op je bestemming geraken! Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met krachtige kranen, zodat wij steeds zelfstandig kunnen lossen. Bovendien maken wij gebruik van een performant plannings- en opvolgingssysteem. Zo zien wij op elk moment waar onze vrachtwagens zich bevinden, wat ons toelaat om op elk moment de ritten optimaal te plannen, zelfs indien er nog last minute wijzigingen moeten gebeuren.

Handy Home

Dé doe-het-zelf winkel met een uitgebreid en hoog kwalitatief assortiment aan merkproducten voor zowel de hobbyist als de vakman. Hier kan je werkelijk terecht voor iedere klus en dit allemaal onder één dak! Denk maar aan elektrische gereedschappen, handgereedschappen, verven, beitsen, hout, ijzerwaren, sanitair, keukens, werk- en beschermingskledij, elektriciteit, tuinartikelen,... Daarnaast vindt je hier ook onder de Bouwpunt vlag een professionele Bouwpunt Shop, speciaal voor de aannemer.

Bezoek ons op HandyHome Ottevaere webshop

Obelux

Naast de klassieke bouwmaterialen heeft de afdeling Obelux in de loop der jaren een assortiment hoge kwaliteitsproducten samengesteld waarvan het de distributie in België en Luxemburg verzorgt. Zo kan je onder meer bij hen terrecht voor daglichtkoepels, dakramen, glaskappen, lichtstraten, dakluiken, vloerluiken, wandluiken, rook- en warmteafvoersystemen,... Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar hun website: www.obelux.be