Terras | Bouwpunt Ottevaere

Met steenkorven plaats je snel een nette tuinafscheiding

Waarom kiezen voor tuinafscheiding met steenkorven?

Steenkorven zijn een erg dankbare oplossing om extra privacy of een gezellig hoekje in de tuin te maken. Ze zijn relatief snel te plaatsen en je kan ze met verschillende materialen opvullen, helemaal volgens je eigen stijl en wensen. Hoe dan ook, met schanskorven heb je een tuinafscheiding die er natuurlijk uitziet en naadloos overgaat in het groene karakter van je tuin.

De klassieke steenkorven worden meestal opgevuld met grote Marmara keien. Je kan ze echter ook vullen met siergrind, schors, of gekleurde keien. De mogelijkheden zijn eindeloos om het uitzicht van je tuin en terras helemaal zelf bepalen.

De Eccofence® schanskorven zijn een echte topper in het steenkorfassortiment

Voor handige doe-het-zelvers is ook de Eccofence® schanskorf een interessante optie. Deze dunnere korven worden geprefabriceerd en kant-en-klaar aangeleverd. Het systeem is eenvoudig te plaatsen en kan nadien ook vrij eenvoudig verplaatst worden.

Bovendien zijn deze korven reeds machinaal gevuld. Zo is een optimale spreiding van de vulling en een gelijke gewichtsverdeling gegarandeerd. Voor deze Eccofence® heb je trouwens keuze uit vulmaterialen in maar liefst 5 verschillende kleuren.

Meer weten over de Eccofence® draadkorven? Onze medewerkers kunnen je er alles over vertellen.

Kom de verschillende steenkorven bewonderen in ons buitenpark

Bij Bouwpunt Ottevaere in Oudenaarde kan je de verschillende draadkorven ook komen bekijken in het tuinpark. Er staan verschillende types opgesteld.