Obelux | Bouwpunt Ottevaere

De hoogvlieger voor daglichtconstructies, lichtstraten, rookafvoer en allerhande toegangsluiken.

Obelux is uw partner voor daglichtconstructies, lichtstraten, rookafvoer-en ventilatietoepassingen en allerhande toegangsluiken voor zowel de professional als particulier. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten aanbieden.

Voor uw daglichtconstructies of lichtstraten bent u alvast op het juiste adres. De toepassingen zijn eindeloos. Wij leveren zowel daglichtconstructies voor in de industriebouw, waar vooral het functionele aspect belangrijk is (natuurlijke lichtinval in productie- en opslaghallen) als lichtdoorlatende elementen in de residentiële sfeer of bij openbare gebouwen, waar het architecturale element veel belangrijker wordt.
  • Daglicht_1
  • Rookafvoer_1
  • Toegangsluiken_1
Nauw samenhangend met deze daglichtconstructies, bieden wij ook oplossingen aan voor rook- en warmteafvoer (RWA) en andere ventilatietoepassingen, gaande van koepels tot bedieningsapparatuur die voldoen aan alle gestelde normen.

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in een assortiment hoogkwalitatieve toegang- en toezichtluiken. Deze producten worden veelal toegepast als toegang tot daken of kelders en vinden hun weg in de utiliteitweg- en waterbouw als ook woningbouw.

Kortom, ons team helpt u graag verder om uw project om te zetten van theorie in praktijk.

Wilt u meer weten over Obelux? Bezoek dan zeker de website, lees de brochure hieronder of download hem.