Wie renoveert kan ook in 2022 rekenen op tal van… | Bouwpunt Ottevaere
Wie renoveert kan ook in 2022 rekenen op tal van isolatiepremies in België

Wie renoveert kan ook in 2022 rekenen op tal van isolatiepremies in België

De slimste manier om minder energie te verbruiken, is isoleren. Wist je dat de Vlaamse premie voor dak- of zoldervloerisolatie 2022 verdubbelt van € 4 naar € 8 per m²?

De torenhoge energieprijzen zullen ons in 2022 zorgen blijven baren. Maar ze hebben ook een positief effect: ze maken energiebesparende ingrepen nog aantrekkelijker.
De slimste manier om minder energie te verbruiken, is isoleren. Hoe beter een bestaande woning wordt (na-)geïsoleerd, hoe sneller ze is opgewarmd, en hoe minder er gestookt moet worden.
Nu de energieprijzen de pan uit swingen, loont isoleren meer dan ooit. Bovendien worden dak-, buitenmuur- en vloerisolatie in alle gewesten beloond met heel wat premies, waardoor de investering sneller wordt terugverdiend.

Wist je dat de Vlaamse premie voor dak- of zoldervloerisolatie 2022 verdubbelt van € 4 naar € 8 per m² voor eindfacturen van 01/01/2022 tot 31/12/2022
Waarom nog wachten?

Wil je meer info omtrent de verschillende premies?
Onze isolatie-partner Recticel heeft een handig overzicht gemaakt van alle premies die je in België kan verdienen. Te downloaden via deze link